lauantai 6. helmikuuta 2016

Tutustuttiin jos haluttiin!


Tammikuun tullessa ja kevätlukukauden alkaessa myös osakunnat ovat heräilleet joulukoomastaan pitämään kaikennäköistä häppeninkiä hyvin levänneille opiskelijoille! Perinteisen tammikuisen tutustumisillan sijaan Tokka päätti antaa iltaansa osallistujille täyden vapauden valita illan sosialisoinnin määrän, ja järjestimmekin ensimmäistä kertaa Tutustu jos haluat! -illan, joka antoi sauman tutustua uuteen Tallitukseen sekä muihin opiskelijoihin rennoissa merkeissä. Koska rannikon säähän ei meille lappilaisille voi olla liian kylmä, emme nähneet tarpeelliseksi lämmittää saunaa vaan järjestimme illan Littlepubissa. Vaasan ytimestä löytyvä pubi osottautuikin varsin tunnelmalliseksi ja lämminhenkiseksi paikaksi viettää iltaa, ja veti ennätysmäärän janoisia, nälkäisiä ja viihdettä arki-iltoihin kaipaavia vaasalaistuneita opiskelijoita paikalle.

Illan menu oli astetta fiinimpi ja tarjolla oli perinteisen poropizzan lisäksi muitakin herkkuja. Rakkaudella valmistetut ruoat hupenivatkin illan edetessä viimeistä murua myöten vieraiden massuihin, ja keräsivät erittäin paljon kehuja makaroni-tonnikala-ketsuppi -budjetilla eläviltä opiskelijoilta. Tiistai-illassa myös lasit kilisivät tuttuun tapaan, ja Littlepubin edulliset viinit ja oluet houkuttivat yhtä jos toista vierasta virkistäytymään enemmänkin opiskelukaamoksen keskellä. Littlepub oli kehitellyt myös lappilaiseen teemaan sopivan lakkashotin, jonka toimivuus tietenkin testattiin koko Tallituksen voimin. Resepti jäi enemmän tai vähemmän salaisesti vain pubin henkilökunnan tietoon, mutta hallitukseemme kyseinen shotti upposi hyvin!


Ohjelma illan aikana oli lähinnä rentoa jutustelua ja vapaaehtoista tutustumista. Pöytiin oli jaettu myös lappibingon lappuja, joiden sisältämiä tehtäviä osallistujat innostuivat tekemään reippain joukoin. Huikeisiin palkintoihin sisältyi muun muassa liukuri, tazzakaakaota sekä tietysti lakkashotteja. Suosituksi ohjelmaksi osottautui myös tallituslaisten väsäämä Ota kuva -paikka, jossa oli mahdollisuus ottaa hauskoja selfieitä hallituksen askarteleman rekvisiitan kanssa. Vieraskirjakin innosti muutamia vieraita jättämään mielenkiintoiset terveisensä Tallitukselle. Iltaa siivittivät omalta osaltaan myös Littlepubin henkilökunta, jotka Antti Tuisku -painotteisen soittolistansa lisäksi tarjosivat erinomaista palvelua koko illan ajan.

Haluamme kiittää niin loistavan illanviettopaikan tarjonnutta Littlepubia henkilökuntineen sekä tietysti kaikkia paikalle saapuneita opiskelijoita! Kaikin puolin onnistunut ilta kirvoittaa varmasti uusia yhtä mahtavia arjen virkistäytymismahdollisuuksia. Nähdäänhän taas seuraavassa tapahtumassa!


Maljaa koholla pitäen,
Tallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti