perjantai 6. toukokuuta 2016

TOKAN EUKONKANTO 2016

Eukonkanto - miten meni noin niinku omasta mielestä? Tänä vuonna Eukonkannon järjestelyissä ilmeni vaikka minkämoista ongelmaa, ettei hallitus voinut loppujen lopuksi muuta kuin nauraa. Viime vuoden lopulla päivämäärää päätettäessä ei osattu arvatakaan, mikä voisi mennä vikaan. Pikkuviat eivät kuitenkaan menoa haitanneet!


Eukonkanto järjestettiin maanantaina 25.4., ja se on yksi harvoista vapun urheilullisista päivätapahtumista. Tapahtumassahan siis nimensä mukaisesti kannetaan eukkoja ja/tai ukkoja kilpaa. Aloitusaika mietittiin tarkoin ja päätettiin järjestää tapahtuma klo 14, jotta kaikki hallituksesta pääsevät paikalle ja vapunjuhlijat ehtivät illan rapujuhliin. Eukonkanto alkoi lähestyä. Saimme kuulla, että samaan aikaan Eukonkannon kanssa on tentti, jonka vuoksi osa mahdollisista osallistujista ei pääse paikalle. Myöhemmin saimme vielä kuulla, että samaan aikaan järjestetään isomman luokan kokouskin, joka karsii jälleen osallistujia. Miten voi olla niin huono tuuri? Päivämäärää ei voitu enää vaihtaa, joten Tokka laittoi käet ristiin ja rukoili Anttia, että tapahtumaan riittäisi edes muutama innokas osallistuja.


Kävihän siinä vielä niinkin hassusti, että tilaamamme haalarimerkit olivatkin tarroja! Onneksi saimme kuitenkin myös haalarimerkit, ja tarrat kaupanpäällisiksi. Olettekin saattaneet huomata muun muassa Osakuntasitseillä epäilyttävän paljon Eukonkanto-mainostusta tarrojen muodossa - selvennetäänpäs tässä, ettei se ollut ihan suunniteltu mainoskampanja, mutta tarrat menivät kuin kuumille kiville.


Kirsikkana kakun päälle maanantai-aamuna satoi lunta. Paljon. Koko maa oli ihan lumessa, emmekä tässä vaiheessa voineet muuta kuin vetää kumpparit jalkaan ja kehottaa osallistujia laittamaan lämpimästi vaatetta ja termospullot mukaan, jos kylmä yllättää. Tulipahan lappilaiselle kotoisa olo tästä kelistä. Joukkueita tuli paikalle onneksi mukavan paljon! Fiilis oli 5/5 vaikka aurinkoisesta Vaasasta ei ollut tietoakaan. Nähtiin paljon erilaisia kantotyylejä kuten kuvista näkyy, ja pari pahannäköistä kaatumistakin. Onneksi ei käynyt pahasti!

Ja ketkä sitten voitti? Pronssia sai Puukkoo!


Hopea meni PoPOlle!


Ja kultaa joukkueelle Kolme kylteriä ja humanisti!


Kiitos kovasti kaikille osallistuneille, kyllä meidän mieltä lämmitti kovasti kun saavuitte paikalle säästä huolimatta! Toivotaan, että ensi vuonna on parempi tuuri ajankohdan ja sään suhteen!Jenna, tiedottaja
#someporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti