maanantai 26. helmikuuta 2018

TALLITUS 2018 ESITTÄYTYYMoro sano poro!

Tallituksen jäsenillä on mennyt alkuvuosi talvifiilistelyyn, mutta hiljaiselo päättyy tähän! Tallitus vuosimallia 2018 on otattanut viralliset potrettinsa, ja nyt on aika tutustua tyäriin hitusen paremmin.


Terse!

Mie olen Vilma, 21-vuotias viestinnän opiskelija. Vietän nyt kolmatta vuotta opintojeni parissa Vaasassa. Olen kotoisin Lapin sydämestä, Rovaniemeltä. Rollocity on tunnettu esimerkiksi maailman toiseksi pohjoisimmasta McDonald’sista. Saavutus sekin.

Tallituksessa toimin nyt toista kautta puheenjohtajana. Peejiin hommiin kuuluu muun muassa kilometrin mittaisten viestien spämmääminen Tallitukselle, narun ja teipin hamstraaminen Tokkaboxiin sekä yleinen asioiden organisointi. Tokassa olen kokenut niin paljon hauskoja hetkiä, etten halunnut vielä heittää pääporon paitaani kaapin pohjalle. Pääporohan on puheenjohtajalta toiselle periytyvä titteli, joka annetaan Tokan (eli porolauman) johtajalle.

Lappi on paras. Jos täytyisi kuitenkin valita yksi parhain asia, sen täytyisi olla neliörieska. Leipänä se on melko hajutonta, mautonta ja jopa väritöntä, mutta taivaallista. Lapissa käydessäni raahaan tätä herkkua mukanani Vaasaa, sillä sitä ei täällä tunneta. Varastoni on tällä hetkellä ehtymässä, joten olen joutunut säästämään rieskojani epätoivon hetkiä varten.

Tältä tallitusvuodelta odotan eniten hauskoja tapahtumia ja jäsenistön kanssa hengailua. Tammikuun hengailuillassakin oli aivan superkivaa: poikkitieteellistä, hauskaa ja leppoisaa seuraa. Nähdään tai törmäillään siis tänä vuonna, ja tulukaa ihimeesä juttelemmaan!

Vilma
puheenjohtaja


Moikkamoi!

Mun nimi on Siiri, oon 23-vuotias toisen vuoden hallari ja kotoisin mistäpäs muualtakaan ku Rovaniemeltä!

Tokan hallitukseen jämähdin nyt jo toiseksi vuodeksi. Luovutin kuitenkin noi sihteerin pöytäkirjahommat täksi vuodeksi Essille ja mun pestinä on varapuheenjohtaja. En oo vielä itekään ihan sisäistäny, että mitä tää pesti pitää sisällään, mutta tähän mennessä on ainaki riittäny että oon pyöriskelly mukana vähän kaikessa!

Mun kaikki luovuus meni tänä vuonna tohon Heinin tallituspaidan suunnitteluun ja pitäydyin ite tutussa ja turvallisessa Antti Tuisku -vastaavan tittelissä. Toi nyt on kuitenkin aika iso vastuu, joten oon ihan tyytyväinen tähän kunniaan.

Parasta Lapissa on koti. Ja luonto. Ja murre. Ja hillat. Ja oikea talvi. Ja poronliha on kans hyvvää!

Tallitusvuodelta odotan, mitä kaikkea saahaan tällä meijän huippu tyttöjengillä aikaan. Tähän mennessä on jo ideoita lentäny siihen malliin, että ei voi tulla muuta ku hyvä vuosi!

Siiri
Varapuheenjohtaja


Terve!

Oon Essi, 22-vuotias ja kotosin Alajärveltä, Etelä-Pohjanmaalta. Opiskelen toista vuotta hallintotieteitä täällä Vaasassa. Alajärvi on tunnettu muun muassa Alvar Aallosta, joka on suunnitellut useita rakennuksia Alajärvelle mukaan lukien kaupungintalon ja –virastot.

Tallituksessa toimin sihteerinä ja mun hommiin kuuluu pöytäkirjojen tekeminen ja kaikenlaiset muut paperihommat. Hallituspaidassa mulla lukee litporo, jonka takana on pitkä tarina, mutta lyhyesti sanottuna se oli vaan hauska nimi.

Oon aina tykänny Lapista ja erityisesti sen luonnosta. Talvisin ollaan menty porukalla laskettelee sinne ja kesällä/syksyllä vaeltamaan. Toinen asia mistä tykkään Lapissa on se, että siellä on mukavaa porukkaa.
Oon ekaa kertaa mukana tallituksessa. Tulevalta tallitusvuodelta ootan uusiin tyyppeihin tutustumista ja ikimuistosia hetkiä. Ootan myös kaikkia tapahtumia kuten vappua ja syksyn kastajaisia, jossa päästään pitämään omaa rastia.

Tulkaa ihmeessä juttelee, jos on asiaa!

Essi
Sihteeri


Moikka!

Mä oon Heini, 21-vuotias hallintotieteiden opiskelija ja kotoisin olen Oulusta.

Olen ensimmäistä vuotta tallituksessa ja tittelini on rahastonhoitaja. Tehtäviini tällöin kuuluu Tokan kirjanpidosta huolehtiminen. Hallituspaidassani on numeroyhdistelmä.

Lapissa mielestäni parasta on sen luonto, sillä tykkään kaikenlaisesta eräjormailusta.

Tallitusvuodelta odotan eniten ikimuistoisia hetkiä meidän tallituksen tyttöjen kanssa sekä hauskoja tapahtumia.

Pirautelkaas!

Heini
Rahastonhoitaja


Heippa!

Olen Elli, 21-vuotias toisen vuoden viestinnän opiskelija. Rovaniemi on rakas kotikaupunkini ja tämän hetken trendikkäin matkailukohde.

Olen Tallituksen projektivastaava. Edustin viime vuonna samaa pestiä viestintätieteilijöiden ainjärjestö CoMedian hallituksessa, joten kaikenlaisten pikkuaskareiden hoitaminen on minulle tuttua.

Paidassani lukee "kiintiötonttu". Nimi oli luonnollinen valinta, sillä työhistoriaani kuuluu tonttuilu ihkaoikean Joulupukin luona Napapiirillä. Petterin ja muiden porojen parhaimpia kavereita ja ahkerimpia apulaisia ovat tietenkin tontut. Nimi kuvaa siis myös hyvin projektivastaavan pestiäni. En ole varma onko aikaisemmin hallituksessa ollut ketään tonttunimikkeellä, mutta mielestäni tästä lähtien sille pitäisi ehdottomasti olla kiintiö.

Lapissa parasta on joulu. Tonttu alter egoni lisäksi olen siis jouluhullu. En suostu viettämään sitä missään muualla kuin keskellä Lapin kaamosta. Pimeys, lumi ja onnelliset turistit tekevät Napapiirin joulusta taianomaisen.

Odotan Tallitus-vuodelta erityisesti rentoa lappimeinikiä! Olen innokas ideoimaan ja järkkäämään tapahtumia yhdessä tyttöjengin kanssa. Toivon myös tutustuvani uusiin ihmisiin poikkitieteelliseti ja eri osakuntien kautta.

Jos haluat keskustella Lapin nousevasta matkailusta, kemijärveläisestä leipäjuustosta tai Antti Tuiskun murteesta, voit kääntyä minun puoleeni!

Elli
Projektivastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti