keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Blogi on auki!


Vuosi lähenee taas loppuaan ja Tokkakin valmistautuu joulun viettoon. Lapista miinusasteita löytyy tällä hetkellä 20 ja luntakin maasta mukavasti. Tokkalaiset ovat suurilta osin rantautuneet rakkaille kotiseuduilleen Lapin perukoille, toiset enemmän periferiaan kuin toiset. Jouluaattoa odotellaan jo kuumeisesti poropaistit uunissa.

Vielä ennen vuoden loppua halusimme rykäistä ja esitellä teille osakuntamme uusimman somekanavan: blogin. Tokkahan löytyy jo paitsi facebookista ja instagramista myös snapchatista. Tokan blogiin tullaan jatkossa postaamaan aktiivisesti kuvia ja kuulumisia tapahtumista ja uusista suunnitelmista. Tammikuun puolella blogissa esittäytyvät uudet hallituslaiset, joten pitäydy kuulolla, jotta pääset kurkkaamaan millainen porukka henkisiä poroja ja antti tuisku-faneja pitää Tokan lippua korkealla vuonna 2016. Voin taata, ettei tästä porukasta energiaa tai lappirakkautta puutu!

Tammikuussa palaamme yliopistoelämään Tammikastajaisten myötä. Pidämme myös Tokan iltamat 26.1., joista tarkempaa infoa facebookissa heti tammikuun alussa. Tiedossa on muutakin kuin perinteistä poropizzaa, joten älä jätä välistä näitä kekkereitä!

Tämän myötä Tokka toivottaa kaikille mukavaa ja rauhallista Joulua sekä railakasta Uutta Vuotta! Tavataan tammikuussa!

Suurella Sydämellä,

Tokkalaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti