perjantai 15. huhtikuuta 2016

Wykypäivä 2016

Vieläkö te muistatta, mitä siellä Wykypäivässä tapahtu? Hyvä, ei mekään! Mutta kuvia kattelemalla se muisti virkistyy, joten tässäpä teille Wykypäivän parhaita paloja.


Eli Wykypäivähän on Warrantin järjestämä tapahtuma, joka koostuu rastiradasta, Tropiclandiassa uiskentelusta ja tietysti Fonasta. Tämä onkin vähän isomman luokan tapahtuma: opiskelijoita saapuu juhlimaan sekä täältä Vaasasta että muista kaupungeista niin paljon, että Wykypäivän Facebook-eventissä luki osallistujien kohdalla tuhatta hipova luku. Tapahtuma oli loppuunmyyty, joten siellähän tuli nähtyä vaikka minkälaista tallaajaa erivärisissä haalareissaan.


Rastirata järjestettiin 12-17 aikaan, joten Tokka saapui paikalle hyvissä ajoin järjestelemään omaa rastiaan. Ensimmäinen tunti meni rasteilijoita odotellessa, eihän siellä näkynyt yhtään kettään! Tämä siis vinkiksi ensi vuoden rasteilijoille, aikaisin tulemalla säästytte jonoilta ;). Onneksi pian rasteilijat löysivät tiensä meidänkin rastille. Me järjestettiin ns. rykimärasti, jossa joukkueen piti suorittaa rykimä. Rykimän tuli päättyä pamaukseen eli ilmapallon puhkeamiseen - tämä tietysti ilman käsiä tai teräaseita toteuttaen. Jos rykimä ei sanana jäänyt mieleen, niin sehän tarkoittaa siis poron kiima-aikaa. Tähän rastiin halusimme yhdistää rykimän lisäksi toisen palvonnan kohteemme, Antti Tuiskun ja uuden Pyydä multa anteeks kunnolla -kappaleen. Jokainen joukkue sai teeman, jota piti hyödyntää rykimässä. Teemoja olivat:
Miksi tanssit mulle noin?
Sinä jäät nyt mun vangiksi
Keinu mulle just näin, käänny toisinpäin
Kaikesta tahdon sua rangaista
Tuu mun kainaloon, hiero sovintoo


Rastilla oli tosi hyvä meininki koko ajan! Porukka keksi mitä omaperäisempiä esityksiä, ja me tykättiin niistä ihan mahottomasti. Osa oli myös panostanut asuihin, kuten kuvista näkyy. Pidettiin me tietysti teidän lahjuksistakin - ne oli niin hyviä, että allekirjoittaneella on vähän sumuiset muistikuvat Troppariin päätymisestä. Mutta niinhän se pitää Wykyissä ollakin!


Tropiclandiassa oli tupa täynnä ja ihan mahtimeno. Sieltä ei nyt valitettavasti ole kuvia, kuten ei Fonastakaan - ehkä se onkin parempi, sillä pelkän rasteilun kuvatkin ovat jo arvelluttavaa materiaalia. Mutta huikea päivä oli, Tokka kiittää kaikkia rasteilijoita ja nähellään taas Wapun riennoissa!Jenna, tiedottaja
#someporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti