keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pohjoinen vs. Etelä

Tuossa jokin aika sitten pohdiskeltiin Tallituksen kesken, että haluttaisiin järjestää teille joku kiva tapahtuma. Mikä se voisi olla, kun sitsejäkin on ollut kuin sieniä sateella? Mielessä oli jo pidemmän aikaa ollut teema Pohjoinen vs. Etelä, joten päätettiin ottaa yhteyttä eteläsuomalaiseen osakuntaan Vesoon, joka innostui tekemään yhteistyötä meidän kanssa. Tällaista tapahtumaa ei oltu ennen nähtykään!


Mitä siellä sitten tapahtui? Kuvista päätellen siellä oli ainakin hyvää ruokaa ja tosi paljon porukkaa. Monet kehuivat meidän ruokatarjoiluja tammikuisessa Tutustu jos haluat -illassa, joten päätimme jälleen panostaa tarjoiluihin. Teemana oli Amerikan herkut: tarjolla oli hodareita, BLT-leipiä, Peanut butter & Jelly -leipiä sekä karkkia ja popcornia. Kyllähän ne hyvälle maistui, ai että! Ruoat hupenivatkin tosi nopeasti, joten ilmeisesti maistuivat teillekin. Oli meillä booliakin, joka yllättäen hupeni ruokiakin vauhdikkaammin. Tapahtuma järjestettiin Leipiksellä, joten luonnollisesti saunakin lämpesi illan aikana - nuo etelän hetelmät sen halusi, me lappilaiset tarkenemma muutenki!


Beer pong oli taatusti suosituin ohjelmanumero, kisailut olivat käynnissä koko illan ajan. Ensiksi käytiin virallinen ottelu pohjoisen ja etelän välillä, niin että molempia oli edustamassa kolme joukkuetta. Aloitettiin pelit ja joukkueita karsittiin, kunnes oli enää yhdet joukkueet edustamassa molempia. Kisa oli erittäin tiukka, mutta niinhän siinä tällä kertaa kävi, että etelä voitti tämän taiston. Voi pettymysten pettymys! No ei se mitään, tärkeintähän on hauskanpito. Tarjolla oli myös muita pelejä lautapeleistä pleikkariin, niitäkin pelailtiin koko ilta.


Kaikin puolin ilta ylitti meidän odotukset, varsinkin osallistujamäärältään: teitä oli siellä tosi paljon! Isot kiitokset kaikille osallistuneille, ja nähdään taas tulevissa tapahtumissa!


Jenna, tiedottaja
#someporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti