sunnuntai 14. toukokuuta 2017

TOKKALAISTEN VAPPU

Tämän vapun eukonkannoista on jo raportoitu, mutta miten vappu sujui tallituslaisilta noin muuten?
Tänäkin vuonna tallituslaiset osallistuivat aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti VYY:n wappuputkintoon ja tallituksesta löytyi jopa muutama rohkeita wappumasterin suorittajia! Joten kiirettä siis piti, kun tapahtumia riitti ihan joka päivälle.
Vaikka tallituksen wappu alkoi jo monta päivää aikaisemmin, Tokan wappu alkoi virallisesti eukonkannoista, joista voit lukea lisää täältä (click)! Eukonkannoista tallituksen meno jatkui Osakuntasitseille Fontanaan! Sitsit järjestettiin perinteisesti yhdessä Puukkoon, PoPO:n ja VESO:n kanssa ja teemana tämän vuoden sitseillä oli Suomi 100 vuotta! Kukin osakuntalainen saapui sitseille tiettyyn teemaan pukeutuneina ja puukkoolaiset saapuivat TV:stä tuttuina, popolaiset suurina suomalaisina vaikuttajina, vesolaiset kansallisurheilijoina ja me tokkalaiset suomihittien parhaina.
Jopa sellaiset suuret suomalaiset kuten Paula Koivuniemi, Tarja Halonen, Matti Nykänen ja Aira Samulin olivat kuulleet meidän mainiosta ja oikein isänmaallisista sitseistä ja saapuivatkin iloksemme toustaamaan nämä sitsit! Meno yltyi lavalla melkoisen villiksi ja sitsien meno muutenkin oli oikein railakasta, joten hyvät kekkerit ilmeisesti olivat. Sitsien loputtua meno jatkui vielä Fonassa jatkojen merkeissä, jossa porukka viihtyi pilkkuun asti.  
Osakuntasitseillä Madame Tokka stailattiin kevään trendeihin! 

Tokka kävi edustamassa myös muiden osakuntien tapahtumissa. Ensimmäisenä oli vuorossa PoPO Talent, johon Pääporo sekä tiedottajat olivat päätyneet esittämään Tyhjä tölkki –kipaleen. Seuraavana vuorossa oli Puukkoon Pubirundi, jonne olikin eksynyt melkein koko tallitus edustamaan! PoPO:n Darralassa ja Patsaanpesussa tuli myös käväistyä edustamassa, sekä katsastamassa millainen meiniki tapahtumissa oli.
Valitettavasti sää ei ollut tänä vuonna puolellamme vappuaattona, sillä lumisade pilasi perinteisen hoviskan piknikin. Tänä vuonna siis emme päässeet ripustamaan lippuamme ja pikiniköimään kanssanne, mutta toivotaan, että säät suosivat seuraavana vappuna!
Tokan ja Tallituksen vappu oli oikein onnistunut ja tahdommekin kiittää kaikkia järjestäjiä onnistuneista pippaloista ja tapahtumista!


Tokka palailee blogin linjoille vielä ennen kesää, mutta seuraavan kerran tapahtumien merkeissä nähdäänkin vasta syksyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti