keskiviikko 31. toukokuuta 2017

PUHEENJOHTAJAN KESÄTERKUT

Terse!

Kesä on alkanut, ja tallituslaisetkin ovat jo kirmailleet kesälaitumille ympäri Suomen. Tokan kevät oli vauhdikas ja tapahtumarikas: oli tutustumisiltaa, baarihiihtelyä ja osakuntasitsiä. Lisäksi Tallituksen on voinut bongata lukuisissa tapahtumissa pitämässä Tokan lippua korkealla (enemmän tai satunnaisesti vähemmän edustuskuntoisena). Suuri kiitos huipusta keväästä kuuluu kaikille tokkalaisille, jotka ovat osallistuneet Tokan toimintaan pitkin kevättä.


Tokka-ikävää lievittämään kannattaa ottaa Tokka seurantaan Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa (@tokkary). Lisäksi lappilaista tekemisen meininkiä voi bongata yöttömässä yössä erinäisissä lokaatioissa ympäri maata. Tallitus myös luonnollisesti suosittelee itse kutakin ottamaan suunnan kohti pohjoista, ja nauttimaan autenttisista lappilaisista kesäelämyksistä (kuten sääskistä ja vähälumisesta ilmapiiristä).


Lapissa kaikki kukkii nopeasti, kuten sanotaan, joten syksyä ei tarvitse odotella liian kauaa. Almanakkaan kannattaa laittaa ylös ainakin tiistai 19.9., jolloin Tokka järjestää tutustumisillan klassisine kulinaristisine anteineen. Lisäksi Tallitukseen voi ottaa lähempää kontaktia lähestulkoon jokaisessa fuksitapahtumassa. Jos fuksihulinat eivät ole sinulle ajankohtaisia, ei hätää–tallituslaisia voit seurata myös Fonassa. Syksyllä on siis luvassa vähintäänkin yhtä vauhdikkaita häppeninkejä kuin nyt keväällä, joten ei muuta kuin törmäillään!

Loistokasta kesää kaikille


Vilma, pj 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti