maanantai 18. syyskuuta 2017

KASTAJAISET 2017


Halloota! Tokka on viimein selvinnyt kastajaisista elävien kirjoihin, ootteko te? Nyt olis aika vähän kerrata kastajaisten tapahtumia!
Kastajaisissa toivotettiin jälleen uudet fuksit tervetulleiksi yliopistoelämään. Sää vaikutti aluksi erittäin lupaavalta kaatosateineen ja ukkospilvineen, mutta niinhän sitä aurinkoakin saatiin näkösälle pilvien takaa. Tokka pystytti Hoviskan rantaan legendaarisen Tokka-alttarinsa, jota fuksit palvoivat kuin me Antti Tuiskua.
Tokan rastilla koettiin identiteettikriisejä ja yritettiin selvittää omaa henkilöllisyyttä - joukkueesta yksi henkilö sai naamarin, jossa oli jokin julkisuuden henkilö. Muun ryhmän tuli esittää naamaripäälle sanoja käyttämättä, kuka henkilö on kyseessä. Paikalla oli naamareiden muodossa mm. Rollon (ja Tokan) oma Ana Tude, jonka biisejä pauhasi lähes tauotta peejiimme kajarista. Mikä tragedia! Tarina ei kerro bailattiinko jatkoilla aamukuuteen, mutta ainakin fuksien oli pakko twerkkaa.
Lopuksi muistuttaisin kaikkia vielä Tokan tutustumisillasta nyt tiistaina 19.9. klo 18.00. Tarjolla ainakin sitä kuuluisaa poropizzaa ja hyvää seuraa. Virvokkeita saapi tiskin puolelta, joten oman pullon voipi jättää kotia. Kaikki ovat tiedekuntaan ja vuosikurssiin katsomatta erittäin tervetulleita. Hilatkaa siis hanurinne Little Pubiin päin tiistaina!
Terveisin
Jenna, Lappi-vastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti