perjantai 22. syyskuuta 2017

SYKSYN TUTUSTUMISILTA 2017

Syyskuun 19. päivänä koitti jälleen aika perinteisen syksyisen tutustumisillan, jossa nuoret fuksit ja vanhat kävyt kohtaavat. Tiistai-iltana kokoonnuimme siis jo hyväksi todettuun Littlepubiin viettämään rentoa iltaa sekä tutustumaan toisiimme.
Tokan snäppiseuraajat saivat jo ennen varsinaista tapahtumaa hieman esimakua tutustumisillan tarjoiluista, kun varapuheenjohtajamme Verneri jakoi Tokan snäppiin hyödyllisiä vinkki vitosia koskien pitsan valmistamista. Tällä kertaa tarjoilut olivat Tallituksen poikien käsialaa–pääsiväthän he vapauttamaan sisäiset kokkikolmosensa valloilleen.
Tutustumisillan menyy noudatteli perinteistä malliaan ja sisälsi muun muassa poropizzaa, ruisnappeja porotahnalla ja mozzarellaleipiä. Emme tietenkään unohtaneet Tokan kasvissyöjiä, joten tarjolla oli myös vegepizzaa sekä ruisnappeja vegetahnalla. Tarjolla oli myös muuta pientä naposteltavaa.
Pääosin tutustumisilta koostui vapaasta hengailusta ja rennosta tutustumisesta, mutta löytyi meiltä ohjelmaakin! Ensimmäisenä oli vuorossa tapahtumabingo, jossa tehtävänä oli suorittaa annettuja haasteita. Hommia löytyi aina vitsin kertomisesta jänkhän ylistämiseen. Bingon voittajaksi selviytyi viiden tehtävän nopein suorittaja. Lopuksi järjestimme vielä perinteisen ja erittäin toivotun Lappi-bingon, jossa puheenjohtajamme Vilma huusi listalta erilaisia lappiaiheisia sanoja. Tuttuun bingotapaan tehtävänä oli saada kokoon täysi rivi, joko pysty- tai vaakasuunnassa. Kumpaisenkin bingon voittajat palkittiin upeilla ja tyylikkäillä aurinkolaseilla. 
Tallitus kiittää Littlepubia sekä kaikkia paikalle saapuneita jälleen kerran mukavasta tutustumisillasta! Nähdään taas tulevissakin tapahtumissa ja muistakaa seurata Tokkaa somen puolella, niin pysytte ajan tasalla meidän seikkailuistamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti