lauantai 14. lokakuuta 2017

TRADENOLOGIA 2017

Helou!

Viime perjantaina Vaasaan rantautui Tradenologia eli koko Suomen tradenomiopiskelijoiden tapahtuma, joka muistuttaa meidän Vaasan omaa Wykypäivää. Torstaina tradenologialaiset juhlivat jo approilun merkeissä, ja perjantaina Tokka pääsi mukaan pitämään omaa rastiaan keskustassa. Rastiradan jälkeen Tradenologia huipentui polskimiseen Tropiclandiassa, sekä jatkobileisiin fonassa.
Joukkueita oli 120 ja rasteilut kesti viitisen tuntia, joten vilinää ja vilskettä kyllä riitti! Haalareita oli värissä kuin värissä, ja monet joukkueet olivat panostaneet pukeutumisen suhteen erittäin näyttävästi. Paikalla nähtiin mm. Teräsbetoni, Amerikan meininkiä, yksisarvisia, sekä kuviokellujia. Tällaista pukeutumiseen panostamista ei oltukaan hetkeen nähty! Paikalla nähtiin myös Rovaniemeläisiä rasteilijoita, mikä ilahdutti meitä kovasti. 
Rastiksi valittiin vanha kunnon rykimäralli, sillä onhan rykimä juuri nyt käynnissä tuolla Lapin perukoilla. Joukkue jaettiin puoliksi poroihin ja poromiehiin: porot pitelivät ilmapalloja takamuksen seutuvilla ja poromiehet kävivät loppuhuipennuksena rykäisemässä por... pallot. Tulihan siinä kotoinen olo tradenologialaisten suorituksia seuratessa, ihan kuin porot meillä Lapissa! Loppuvaiheessa rasteilua meillä ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä, sillä ilmapallot loppuivat kesken. Mutta ei hätää! Kastajaisista tutut naamarit olivat mukana, joten lopuksi joukkueesta yksi sai arvuutella naamarissaan olevaa henkilöä, kun muut joukkueen jäsenet tätä sanattomasti hänelle esittivät.

Siinäpä ne tärkeimmät. Suuri kiitos rasteilijoille, meillä oli tosi hauskaa ja toivottavasti oli teilläkin!

T. Jenna, Lappi-vastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti