perjantai 1. joulukuuta 2017

TOKKA GOES REINDEERSPOTTING


Morijensta!

No huh huh olipahan sitsit! 1.11 järjestettiin jälleen kerran Tokan sitsit, tällä kertaa iloisella sekakäytön meiningillä.  Pako Boomcitystä onnistuikin varsin railakkaasti erilaisten narkoottien avustuksella. Sitsit järjestettiin jo toistamiseen Pohjanmiesten kerhotalolla ja paikalla nähtiin niin pilleripukuisia tyttöjä kuin ihan perinteikkäitä deekuja.
Sitsiruokana oli lappiteemaisesti poronkäristystä ja perunamuussia puolukkahillon kera. Ruokaa oli riittämiin ja se oli hyvää, innokkaimmat ruokailijat santsasivatkin useampaan kertaan! Tokan aikaisemmistakin tapahtumista tuttu lisäsäännöt perinteikkääseen Äidin pienet sienet -lauluun avasivat sitsit varsin kosteissa meiningeissä. Sääntöjen mukaan hörppy otetaan aina sanojen äidin, pienet, sienet ja viinaa jälkeen. Ymmärrettävistä syistä allekirjoittaneen muistikuvat sitsien tarkasta kulusta sumenivat varsin pian, mutta hauskaa oli – ainakin huhupuheiden mukaan! Jos ei muuta, niin ainakin on teemaa edustettu varsin uskollisesti ja illan parhain asu muistettiin palkita illan loppupuolella.
Ilta jatkuikin sitten varsin railakkaissa merkeissä fonassa! Seuraavana aamuna Tallituslaisia taisi hieman heikottaa, sillä eräät nimeltä mainitsemattomat projektivastaavat ja rahastonhoitaja eivät sitsipaikan siivoustalkoisin aamulla ani varhain päätyneet. Tallitus17 kuitenkin kiittää kaikkia kanssasitsaajia mahtavista sitseistä, joista ei menoa ja meininkiä puuttunut. Iso kiitos vielä vierailevalle toustille Valtteri Missoselle, vaatii etelänvetelältä pokkaa tulla lappilaisten mukkaan, ja sehän se onnistuikin varsin hienosti!

Terkuin tiedottaja-Janita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti