sunnuntai 11. syyskuuta 2016

KASTAJAISET 2016

Halloota taas! Keskiviikkona juhlistettiin fuksisyksyn huipentumaa, nimittäin Kastajaisia. Siellä kaikki uudet fuksit kiersivät järjestöjen rasteja ja ilta huipentui siihen, kun heidät viimein kastettiin ihan oikeiksi opiskelijoiksi. Kastajaiset pidettiin perinteiseen tapaan Hoviskan rannassa ja Tokkakin oli siellä pitämässä rastia - tällä kertaa vähän pienemmällä kokoonpanolla, mutta ei se mittään. Tokka-alttari laitettiin pystyyn sarvineen ja liehuvine lippuineen: tietysti erilaiset uhraukset kruunasivat alttarin. Oli muffinia, tölkkiä ja pitsihepenettä. Rastiksi kehiteltiin jotain ihan uutta (vai sittenkin vanhaa), nimittäin Bumtsibum-rasti.

Biisikategorioiksi valittiin opiskelijaelämänkaareen liittyvät urheilu, bileet, dagen efter ja ruoka. Fuksit saivat valita jokaisesta kategoriasta yhden biisin tai vaihtoehtoisesti yhdestä kategoriasta neljä biisiä - ensin mainittu oli huomattavasti suositumpi vaihtoehto. Yhtä biisiä varten oli kolme lappua, joissa kaikissa oli yksi sana. Nämä sanat oli otettu tietysti suoraan biisistä. Niitä sitten käänneltiin siinä järjestyksessä ku fuksit halusi. Jätetäänpä nyt kuiteskin ne biisit listaamatta ja esimerkit antamatta, ties vaikka bumtsibumeiltais joskus toisteki. Mutta oli kiva kuulla teidän laulelua ja huomata, että rasti-idea toimi hyvin ja oli teidänkin mielestä hauska!


Tähän loppuun haluaisin vielä muistuttaa teitä meidän tutustumisillasta, joka järjestetään Littlepubissa tiistaina 13.9. klo 18 alkaen! Sinne saa tulla, vaikka et olisi koskaan Lappia nähnytkään. Illan tarkoituksena on tutustua tai olla tutustumatta kanssaopiskelijoihin sekä hallitukseen, tai sitten voit tulla ihan vaan syömään ilmaista ruokaa - sinä päätät. Tarjolla on mm. sitä kuuluisaa poropitsaa, mutta myös muita herkullisia lappilaisen keittiön antimia. Oman pullon voit jättää kotiin, sillä nesteytystä voi ostella baarin puolelta. Tervetuloa!


Jenna, tiedottaja
#someporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti