tiistai 6. syyskuuta 2016

TERVETULOA UUDET FUKSIT!

Heippa vaan kaikki uudet fuksit!

Tokan hallitus vuosimallia 2016 haluaa toivottaa teidät kaikki ehdottoman lämpimästi ja rajattomalla rakkaudella tervetulleiksi meidän yliopistoomme ja vielä enemmän meidän osakuntaamme! Nopeana briiffauksena kaikille, me ollaan siis Tokka Ry ja edustetaan lappilaista väestöä täällä länsirannikon tuntumassa. Järjestetään teille koko ajan vaan enemmän ja parempia tapahtumia, jossa vietetään yhteistä aikaa ihan sillä lailla kevyesti lappihengessä. Mitään neljän tuulen hattuja ei meidän tapahtumissa kuitenkaan päähän vedetä, vaan pyritään tuomaan lappilaista tunnelmaa tapahtumiin ihan muilla keinoin, kuten poropizzan ja lakkapitoisten juomien tarjoilulla. Vaikka Lapista ollaankin ja sitä kovasti kuulutellaankin, on meidän tapahtumiin tervetulleet ihan kaikki kivoista illanvietoista tykkäävät sitä maantieteellistä alkuperää katsomatta. Lappilaisuutta ei vaadita myöskään hallituksessa - muuten allekirjoittanutkin potkittaisiin ainakin puoliksi pihalle synkkien turkulaisten sukujuurien vuoksi. Eli me todellakin halutaan kaikki hyvät tyypit meidän tapahtumiin, olit sitten mistä päin maailmaa tahansa kotoisin!

Mistäs tapahtumista meidät sitten löytää? Ettei menisi homma liian vaikeaksi, listasin teille kaikki tapahtumat, joista Tokan hallituksen voi tänä syksynä bongata. Ja se listahan menee näin!

31.8. Kampusralli
3.9. Kylteriäiset
7.9. Kastajaiset
13.9. Järjestömessut
13.9. Tokan tutustumisilta
24.9. Ahventien Appro

Siinäpä ne syyskuun tapahtumat, joista ehdottomasti tärkeimpänä ja parhaimpana tapahtumana haluan nostaa esiin meidän oman tutustumisillan, joka järjestetään siis ensi viikon tiistaina Littlepubissa. Tapahtumasta on tehty Facebook-eventti, josta löydät lisätietoa ja jota pääset katselemaan klikkaamalla tästä. Tutustumisillassa paiskataan lämmintä kättä ja syödään hyvin, jutustellaan toivottavasti mukavia ja oman tahtotilansa mukaisesti myös naukkaillaan jotain suun kostuketta illan mittaan. Jos sulla on siis tylsää tiistai-iltana ja vielä enemmän vaikka ei oiskaan. niin tuu paikalle! Muissa mainituissa tapahtumissa pidetään rastia, mutta omassa tutustumisillassa saat paljon enemmän irti niin hallituksesta kun meidän osakuntamme toiminnastakin. Nähdäänhän siis Littlepubissa, ja vielä kerran tervetuloa Vaasaan ja nauttikaa fuksisyksystä! :)

Laura, tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti