lauantai 17. syyskuuta 2016

TOKAN SYKSYINEN TUTUTSTUMISILTA

Tutustumisilta on nyt pidetty ja juhlittu, kiitos kaikille osallistuneille! Tokan tutustumisiltahan järjestettiin siis Littlepubissa tiistai-iltana. Me pidettiin siellä myös tammikuinen tutustumisiltama, ja koska tapahtuma oli menestys, ajateltiin Littlepubin toimivan tälläkin kertaa mainiosti. Ja niinhän se toimi! Päätettiin jälleen panostaa ruokatarjoiluihin, koska eihän pelkät sipsit ja karkit pidä nälkää loitolla. Tarjolla oli perinteisesti poropizzaa, mutta myös paljon muita herkkuja: vegepizzaa, ruisnappeja sekä savuporotahnalla että vegenä, mozzarellaleipiä sekä leipäjuustoa hillojen kera. Ai että! Ilmeisesti teillekin maistui, sillä ruokapöytä hupeni nopeaan tahtiin.


Illan ohjelmana oli lähinnä vaan jutustelua, rentoa olemista ja tutustumista oman tahtonsa mukaan. Paikalla oli paljon juttutuulella olevia - niin fukseja kuin vanhempiakin opiskelijoita. Lautapelit olivat myös käytössä koko illan, ja pidettiinhän me semmoinen pieni ohjelmanumero kuin Lappibingo. Tehtävänä oli siis laittaa jaetusta sanalapusta haluamansa sanat ruudukkoon ja toivoa, että sanoja huudettaessa omasta ruudukosta löytyy huudettuja sanoja kolmen rivin edestä. Voittajat saivat palkintonsa baarin puolelta.


Haluamme vielä kerran kiittää teitä osallistuneita, kiitos kun tulitte paikalle! Iso kiitos myös Littlepubille ja henkilökunnalle mainiosta illanviettopaikasta! Muistakaahan seurailla meitä somessa, ja nähdään taas seuraavassa tapahtumassa.


Jenna, tiedottaja
#someporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti